Головна Новини Програма DemoUkrainaDH запрошує подати більше заявок

Програма DemoUkrainaDH запрошує подати більше заявок


В українському секторі централізованого опалення може бути ініційовано більше енергоефективних демонстраційних проектів 
В грудні 2013 року програма DemoUkrainaDH оголосила другий тур конкурсу і з того часу отримала ряд заявок на розробку і впровадження демонстраційних проектів в секторі централізованого опалення. Можливість взяти участь в програмі все ще залишається. До початку травня 2014 року на основі поданих заявок будуть обрані додаткові проектні партнери, якими можуть бути тільки державні теплопостачальні підприємства України. Вся необхідна потенційним заявникам інформація розміщена на веб-сайті програми DemoUkrainaDH (demo-dh.org.ua).

Програма DemoUkrainaDH пропонує привабливий фінансовий пакет, який складається      

 з наступного фінансування:

  • Грант на покриття капітальних витрат у розмірі  максимум 50% загального зовнішнього фінансування, але не більше ніж  0,3 млн.євро на один проект 

та

  • Кредит у розмірі максимум 0, 5 млн. євро на один проект з відсотковою ставкою 6%. Період виплати кредиту відповідає прогнозному періоду повернення інвестицій завдяки досягнутій економії.

Крім цього, протягом підготовки та впровадження проектів обрані проектні партнери отримають Технічну допомогу від міжнародних консультантів.

Партнери DemoUkrainaDH повинні зробити власний внесок у проект у розмірі не менше ніж 15 % проектних витрат.

DemoUkrainaDH це фінансова програма створена НЕФКО спільно з Мінрегіоном України за підтримки уряду Швеції та E5P (Східноєвропейське партнерство з енергоефективності та довкілля).

Мета програми - продемонструвати шляхи досягнення в Україні більш енергоефективних та сталих послуг з опалення через впровадження нових технологій та сучасних рішень, які можна застосувати в системах централізованого опалення, разом з використанням міжнародної практики підготовки проектів, проектування, закупівель, виконання проектів та контролю результатів.

Ваше Ім`я:

Пароль: