Головна Новини Підписані перші контракти з підрядниками

Підписані перші контракти з підрядниками

В кінці серпня 2014р. в трьох містах - Вінниці, Житомирі та Олександрії стало можливим підписання контрактів з підрядниками відповідно до фінансових планів кредитних угод. Завершені тендерні процедури і ведуться переговори щодо контрактів також і в інших містах впровадження демонстраційних проектів DemoUkrainaDH. Обговорення контрактів між теплопостачальними підприємствами та підрядниками відбувається за підтримки Консультанта з управління проектами програми DemoUkrainaDH. 
В Житомирі контракт на постачання індивідуальних теплових пунктів укладений з компанією СП “Укрінтерм". Контракт на реконструкцію котельні, включно з новими конденсаційними котлами та впровадженням двотрубної системи опалення, укладений з ТОВ “Коменергосервіс”. В цьому проекті використання теплової енергії буде зменшено за оцінкою на 1 802 МВт-год/рік з відповідною чистою економією газу - 190 000 нм3/рік. Економія газу відповідає зменшенню споживання газу на 42 %.
 
В Вінниці контракт на впровадження індивідуальних теплових пунктів в 11 житлових будинках був присуджений СП “Укрінтерм". Контракт на впровадження двотрубної системи опалення укладений з корпорацією “Енергоресурс-Інвест”. За оцінкою проект призведе до зменшення використання теплової енергії на 4 055 МВт-год/рік з відповідною чистою економією газу - 426 000 нм3/рік. Економія газу відповідає зменшенню споживання газу приблизно на 30 %.
 
Vinn DHpipes 2 webВ Олександрії контракт на новий котел був підписаний з науково-виробничим об'єднанням ТОВ «Лота». Контракт на реконструкцію трубопроводів опалення укладений з  корпорацією “Енергоресурс-Інвест”. В Олександрії економія газу розрахована на рівні 718 000 нм3/рік, що відповідає зменшенню споживання газу на 35 %. Споживання електроенергії буде зменшено приблизно на 40 %.
 
Роботи за контрактами в основному будуть завершені до початку опалювального сезону 2014 року. 

Ваше Ім`я:

Пароль: