Головна Новини Обрані перші чотири теплопостачальні підприємства

Обрані перші чотири теплопостачальні підприємства

29 березня 2012р. відбулося засідання Комітету з оцінки та моніторингу (КОМ) фінансової Програми DemoUkrainaDH, на якому для розробки та впровадження демонстраційних проектів були обрані чотири теплопостачальні підприємства. Переможці першого відбіркового туру Програми DemoUkrainaDH - міста Донецьк, Івано-Франківськ, Житомир та Вінниця. 

На основі Звіту про оцінку Висловлень зацікавленості Консультанта координатора DemoUkrainaDH заявки були оцінені Комітетом з оцінки та моніторингу, до складу якого входять представники НЕФКО та Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Номіновані підприємства запрошуються в DemoUkrainaDH як проектні партнери. Оцінка проектних ідей, описаних теплопостачальними підприємствами показала, що вони мають достатній потенціал для розробки демонстраційного енергоефективного проекту в секторі централізованого опалення

Теплопостачальні підприємства були запрошені до участі в Програмі DemoUkrainaDH. Теплопостачальні підприємства міст з населенням більше 100 000 мешканців отримали запрошення від Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства надати Висловлення зацікавленості. Зараз розпочинається другий етап оцінки. Теплопостачальні підприємства, які не стали переможцями першого туру мають можливість доопрацювати, поліпшити та розширити проектну пропозицію і взяти участь в другому турі. Оцінка Висловлень зацікавленості другого туру відбудеться наприкінці травня 2012 року.

Ваше Ім`я:

Пароль: