Головна Новини Обрані ще три теплопостачальні компанії

Обрані ще три теплопостачальні компанії

21 травня 2012р. Комітет з оцінки та моніторингу фінансової програми DemoUkrainaDH визначив ще три теплопостачальні підприємства, які розроблятимуть та впроваджуватимуть енергоефективні демонстраційні проекти.

Переможці другого відбіркового туру - міста Кам'янець-Подільський (Хмельницька область), Київ та Олександрія (Кіровоградська область).

Разом з теплопостачальними підприємствами, обраними в березні (Донецьк, Івано-Франківськ, Вінниця та Житомир), загальна кількість відібраних проектів складає сім. Вітаємо підприємства, які стали партнерами DemoUkrainaDH!

Висловлення зацікавленості від теплопостачальних компаній українських міст були оцінені КОМ, до складу якого входять представники НЕФКО та Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, на основі оцінки Консультанта координатора DemoUkrainaDH.

 

Все ще триває процес оцінки Висловлень зацікавленості. Для оцінки та відбору решти проектів (всього заплановано реалізувати десять) Комітет з оцінки та моніторингу збереться в серпні 2012р.

Ваше Ім`я:

Пароль: