Головна Новини Три українські теплопостачальні підприємства обрані проектними партнерами фінансової Програми DemoUk

Три українські теплопостачальні підприємства обрані проектними партнерами фінансової Програми DemoUk

31 серпня 2012р. Комітет з оцінки та моніторингу (КОМ) фінансової Програми DemoUkrainaDH обрав три українські теплопостачальні підприємства, які розроблятимуть та впроваджуватимуть енергоефективні демонстраційні проекти. Обрані комунальні підприємства працюють у містах Кривий Ріг (Дніпропетровська область), Полтава (Полтавська область) та Сєвєродонецьк (Луганська область). 

Разом з раніше обраними підприємствами з міст Кам'янець-Подільський, Київ, Олександрія, Донецьк, Івано-Франківськ, Вінниця та Житомир загальна кількість проектів, що впроваджуватимуться досягла десяти. Мета Програми DemoUkrainaDH полягає в розробці та впровадженні десяти проектів, які продемонструють заходи з модернізації та енергоефективності в секторі централізованого опалення України. Протягом наступних місяців проектні ідеї, описані в Висловленнях зацікавленості, будуть розроблені в проектні пропозиції, що подаватимуться для затвердження надання кредиту. Очікується, що перші проектні пропозиції будуть затверджені до кінця 2012 року. 

Висловлення зацікавленості від теплопостачальних компаній українських міст були оцінені КОМ, до складу якого входять представники НЕФКО та Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, на основі оцінки Консультанта координатора DemoUkrainaDH

 

 

Ваше Ім`я:

Пароль: